Rabobank Clubkas Campange

Rabobank Clubkas Campagne: we hebben je steun nodig!

Woon jij in West-Friesland en ben je klant van de Rabobank? Dan kunnen we je stem goed gebruiken. De Rabobank organiseert namelijk de Clubkas Campagne, om verenigingen uit de regio te steunen. En wie er wordt gesteund, dat bepaal jij!

Je ontvangt vijf stemmen, waarvan er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting kunnen worden uitgebracht. Het stemmen gebeurt in de periode van 8 tot en met 28 mei 2018 op clubkascampagne.nl/wf.
Na 28 mei worden de stemmen geteld. Dan bepaalt de Rabobank welke bedragen er zullen worden uitgekeerd. Allemaal dankzij jou, als lid van de Rabobank! Het is belangrijk om Rabobank lid te zijn, want alleen dan krijg je de mogelijkheid om te stemmen.

We hopen als Musicalvereniging Z&V Opmeer van harte op je stem! De bijdrage van de Rabobank steunt ons in het neerzetten van onze volgende musicalspektakel. Voor elke productie is veel geld nodig, en met een mooie bijdrage kunnen we de kwaliteit handhaven die u inmiddels van ons gewend bent en daar dan nog een schepje bovenop doen!
Ieder lid heeft 5 stemmen! Dus overweeg ook andere lokale verenigingen te steunen tijdens de actie! Bijvoorbeeld Carnavalsvereniging de Deurdarsers, die jaarlijks een fantastisch carnavals programma voor iedereen in de gemeente in elkaar zet. Of Musicalvereniging Zwaag die net als Z&V ook dit jaar met  de musical “Shrek” weer een prachtige voorstelling op de planken zet! Hierdoor kun je dus meerdere lokale verenigingen steunen met je stemmen!