Een unieke musical, een unieke poster ✨


We zijn er trots op!

Deze poster geeft een bijzonder voorproefje van de musical Whistle Down the Wind.
Nieuwsgierig naar de twee talentvolle acteurs Sanne Lakeman & Richard Vlaar op de poster?

Unieke musicalbelevenis

Whistle down the wind is een aangrijpend verhaal over alles veranderende liefde die bewijst dat goedheid op de meest onverwachte plekken kan worden gevonden.

De musical speelt zich af in een sterk gelovige gemeenschap op het platteland, begin jaren 70. Waar de volwassenen zich vastbijten in kerk en staat, begint de jeugd te verlangen naar vrijheid, eigen keuzes en amusement.

Het is in deze tijd dat de jonge Zwaluw volwassen wordt en door haar bijzondere ontdekking verscheurd wordt tussen kinderlijke verbeeldingskracht en volwassen realiteit.

Bijzondere locatie

De vereniging speelt maar liefst zes voorstellingen van Whistle down the wind op een unieke locatie; een boerenschuur in de gemeente Opmeer. Eerder speelde Z&V Opmeer op succesvolle wijze de musical “Oorlogswinter” in een tot theater omgebouwde koeienstal.
Andere musicals als “Jesus Christ Superstar” en “Belle en het Beest” werden ook op unieke locaties uitgevoerd.

Met de uitvoering van “Whistle Down the Wind” gaat Z&V opnieuw een unieke uitdaging aan. De vereniging hoopt dat het publiek zich zal laten meeslepen door de emotionele kracht van de muziek en het verhaal dat versterkt wordt door de bijzondere locatie.
Kaarten zijn vanaf vrijdag 27 januari beschikbaar via musicalopmeer.nl.

Zorg dat je er op tijd bij bent! Het belooft een unieke theater belevenis te worden.

Volg ons op Facebook en website.