Even terug kijken…

Het afgelopen musical seizoen was voor Musicalvereniging Z&V een seizoen vol met veranderingen!
Onze Suzan Vermeulen nam na 7 prachtige producties het besluit om afscheid van de vereniging te nemen en gaf het regie stokje over aan regisseuse en zangcoach Elise Berends.

Elise ging snel met de groep aan de slag en presenteerde een verrassende en uitdagende cast voor een nieuwe productie “Urinetown”. Het enthousiasme van Elise straalde van haar af en zo gingen we vol energie aan de slag. Het was een musical die ons gelukkig al snel vastgreep en in een achtbaan van verrassingen en leuke momenten plaatste. Een proces om nooit te vergeten.

Een andere grote verandering was de locatie van onze productie. Van het grootse “Oranje Theater” naar de intieme setting van Partycentrum “Op Stap”. Maar wat was “Urinetown: Zeikstad de Musical” een succes! Juist door deze prachtige intieme locatie kwam deze musical echt tot zijn recht en konden wij het publiek bereiken zoals het bedoeld was.
Het publiek was dan ook uiterst enthousiast en ook de recensie van o.a. MusicalNieuws was erg lovend!

WorkshopsWorkshops 2016 2
Na het grote succes van Urinetown viel de vereniging even in een gat. Na maanden van voorbereidingen en hard werken voor de productie was het nu ineens over. Wat nu?
Gelukkig kwam regisseuse Elise met het idee om aan de slag te gaan met “Workshops”. Een concept waarin alle leden aan het werk gaan met hun eigen talent en deze ook verder ontwikkelen. Een prachtige uitdaging voor alle leden van de vereniging!
Verschillende monologen en dialogen zijn opgevoerd waaronder een bekend Shakespeare dialoog! We zijn ook gezamenlijk aan de slag gegaan met het nummer SkyFall van Adele een uitdagend nummer met veel samenzang. Dit allemaal begeleid door Elise op de piano. De piano die wij met hulp van de Gemeenschapsveiling hebben kunnen aanschaffen. De vereniging heeft ontzettend genoten van de workshops en kijkt nu extra uit naar de komende productie!

Gemeenschapsveiling
Wij van Musicalvereniging Z&V Opmeer zijn heel blij dat we dit jaar weer deel mogen nemen aan de Gemeenschapsveiling! Onze actieve vereniging zet elk jaar een musicalproductie op de planken en daar komt veel bij kijken. Om onze productie goed uit te lichten, en het geluid goed over te laten komen huren wij elk jaar een balletvloer. Dat en nog vele andere zaken die van belang zijn om u een goede musicalvoorstelling te laten zien, zorgen meestal voor hoge kosten voor de vereniging.
Daarom willen wij zelf een oprolbare balletvloer aanschaffen zodat we die in eigen bezit hebben en daardoor niet elk jaar de kosten hebben van het huren.
De Gemeenschapsveiling maakt dit voor ons mogelijk.
Ook stelt Z&V weer graag een aantal ludieke kavels beschikbaar, zodat iedereen weer in de gelegenheid is om kennis te maken met Musicalvereniging Z&V Opmeer.
U komt toch ook 1 oktober? Voor meer informatie: degemeenschapsveiling.nl