HAMELEN2021

Opmeer, 17 september 2021

Betreft: verplaatsen voorstellingen naar november 2021          
‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?”

 

Geachte bezoeker,

Met nog enkele weken voor de voorstelling van ons “Hamelen” waren wij helaas genoodzaakt onze voorstellingen te annuleren. Onze voorstelling was nagenoeg klaar. Decors, kostuums, rekwisieten; alles stond gereed. Alle kaarten waren verkocht. Maar helaas de weg naar Hamelen werd niet gevonden.

Met positieve energie is de vereniging vóór de zomervakantie opnieuw opzoek gegaan naar de weg naar Hamelen. Met nieuwe en creatieve inzichten zijn we vol enthousiasme gestart met de repetities.

Na de persconferentie van deze week heeft het bestuur en leden van de verenging alle vertrouwen in het vastzetten van nieuwe data voor onze voorstelling. Vol trots presenteren wij u de nieuwe data van onze lang verwachte voorstelling ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?”

Vrijdag 12 november– 20:00 uur, Zaterdag 13 november – 20:00 uur,
Vrijdag 19 november– 20:00 uur, Zaterdag 20 november 20:00 uur,
Zondag 21 november– 14:00 uur

Locatie: De Hooghe Heeren Hoogwoud (voorheen Partycentrum de Opstap)

Wat betekent dit voor uw gereserveerde kaarten?

Uw originele ticket blijft nog steeds geldig. Wij hebben alle gereserveerde kaarten één op één overgezet naar de nieuwe data. U kunt uw oorspronkelijke datum terugvinden op uw het oorspronkelijke ticket en in uw bevestigingsmail.

Ticket datum Nieuwe datum
Vrijdag 27 maart 2020 ->    Vrijdag 12 november 2021
Zaterdag 28 maart 2020 ->    Zaterdag 13 november 2021
Zondag 29 maart 2020 ->    Zondag 21 november 2021
Vrijdag 3 april 2020 -> Vrijdag 19 november 2021
Zaterdag 4 april 2020 -> Zaterdag 20 november 2021

Mocht u op deze nieuwe datum niet in de gelegenheid zijn onze voorstelling te bezoeken, maar op een andere alternatieve datum wel, dan kunt u uw kaarten omruilen (afhankelijk van beschikbaarheid). Dit kunt u UITSLUITEND per mail kenbaar maken. Wij willen u daarbij het volgende verzoeken:

  • –  “HAMELEN OMRUILEN KAARTEN” als onderwerp te gebruiken
  • –  In uw mail de naam van de hoofdboeker plus emailadres EN het aantal oorspronkelijk geboekte kaarten te vermelden
  • –  De datum van uw voorkeur op te geven, alsmede een mogelijke tweede datum
  • –  Deze mail kunt u verzenden naar: kaartverkoop@musicalopmeer.nl

Het is nog niet mogelijk extra kaarten te reserveren. Indien deze mogelijkheid beschikbaar wordt, zal Musicalvereniging Z&V hierover aankondigingen communiceren.
Mocht u niet meer in de gelegenheid zijn “Hamelen” te bezoeken, dan kunt u uw kaarten annuleren. In dit geval kunt u dat aangeven in uw mailbericht aan ons.

Voorstellingen annuleren of verplaatsen (onder alle omstandigheden) is voor alle betrokkenen geen fijne beslissing. Met deze annuleringen/verplaatsing gaat ook een financiële tegenslag gepaard. In een nu nog meer financieel benauwd cultuurklimaat maakt dat een annulering/verplaatsen (van welke voorstelling dan ook) tot een zware beslissing.

Indien u voor de mogelijkheid kiest uw reservering volledig te annuleren, denkt u dan aan de kans om onze vereniging te steunen door uw aankoopbedrag te doneren aan Musicalvereniging Z&V. Ook dit kunt u kenbaar maken in uw mailbericht.

Wij danken u nogmaals voor uw begrip en uw hartverwarmende reacties. We hopen u bij één van onze voorstellingen in november2021 alsnog te mogen begroeten en u op een magische theateravond te mogen trakteren.

Met vriendelijke groeten,
namens Musicalvereniging Z&V en alle medewerkers,

Anita van Diepen Voorzitter