Hollywood meets Broadway op 4 april!

Muziekvereniging Erato en Musicalvereniging Z&V Opmeer slaan in april 2014 de handen ineen tijdens het jaarlijkse voorjaarsconcert van Erato. Al jaren organiseert de muziekvereniging een spetterend optreden en dit jaar is gekozen voor een programma met louter filmmuziek, maar met een verrassende aanvulling. Op 4 april 2014 ontmoet Hollywood Broadway in Partycentrum De Opstap. Musicalvereniging Z&V voegt namelijk, met enkele hoogtepunten uit haar succesvolle musicals van de afgelopen jaren, een vocaal element toe aan het concert.

Met nummers uit Jesus Christ Superstar (2013), The Wiz (2012) en Beauty and the Beast (2014) sluit Z&V naadloos aan op het thema, want al deze musicals zijn ook als film uitgebracht. Op het repertoire staat verder muziek uit The Godfather Saga, Schindler’s List, Pirates of the Carribean en Skyfall. Erato staat onder leiding van Thomas Geerts, de muzikale leiding van Z&V is in handen van Ton van Diepen. Z&V presenteert in juni 2014 de Disney familiemusical Beauty and the Beast, na het concert is het mogelijk hier alvast kaarten voor te kopen.

Kaarten voor Hollywood meets Broadway kosten € 7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Ton Koelemeijer, Cicerostraat 3, Spanbroek, (0226) 353511 of bij Jolanda van Diepen, Fazant 6, Spanbroek, (0226) 353 982.