Kaarten voor Little Shop of Horrors nu beschikbaar!

 

De cast van Little Shop of Horrors heeft nog een aantal maanden tot de premiere en met de eerste doorloop repetities achter de rug zitten we goed op schema!

Na een spetterend kerstconcert voor de zonnebloem is het nu tijd om ons volledig te concentreren op LSOH (Little Shop of Horrors).

Met dit in het vooruitzicht, is dan nu ook de kaartverkoop gestart! Aarzel niet te lang en koop snel kaarten voor deze iets wat absurde voorstellingen!

 

De kaartverkoop voor Little Shop of Horrors is gestart!

Na het prachtige succes van Urinetown: Zeikstad de musical, zet Z&V deze koers voort door een nieuwe komische musical te presenteren! Dit maal een komisch stuk met een vleugje horror! Spannend dus!

Net als vorig jaar spelen wij dit jaar LSOH in het prachtige theater van “Partycentrum Op Stap”, Herenweg 60 in Hoogwoud. Een erg knusse locatie met een gezellige sfeer!

U kunt de musical bewonderen op een van de volgende griezelige datums: 23, 24 of 25 maart 2017!

Little Shop of Horrors

Een komische horror musical voor het hele gezin dat draait om een plant. Een plant? Ja zeker! Seymour onze sullige winkelbediende werkt in het bloemenwinkeltje van de dames Mushnik wiens zaak nou niet bepaalt goed lopend is! De dames Mushnik hebben Seymour jaren geleden uit het kindertehuis gehaald en hem gevoed, water gegeven en een plek onder de toonbank om te slapen, iets wat bij Seymour tot een misplaatst gevoel van loyaliteit heeft geleid. Audrey is de tweede winkelbediende, een knappe, modieuze en een tikkeltje naïeve jongedame. Wanneer de dames Mushnik aankondigen de zaak te moeten sluiten wegens gebrek aan inkomsten, oppert Seymour het idee om een nieuw plantje in de etalage te zetten, de Audrey II. Seymour heeft de Audrey II als stekje gekocht en liefdevol opgekweekt. Het onbekende exotische plantje trekt veel bekijks en de verkoop trekt aan. Seymour houdt echter geheim wat hij het plantje aan voeding geeft. Dit geheim heeft verschillende lugubere ontwikkelingen tot gevolg, niet in de laatste plaats voor de inmiddels tot bloei gekomen liefde tussen Audrey en Seymour.

Wilt u weten hoe dit afloopt?  Dan zien we u graag op 23, 24 of 25 maart 2017 bij de musical The Little Shop of Horrors!

De kaartverkoop van Little Shop of Horrors is begonnen. Via het reserveerformulier kunt u kaarten bestellen. U kunt ook telefonisch reserveren via 0226-353982.
Reguliere kaarten (15 jaar en ouder) kosten € 17,50, kinderen t/m 14 jaar betalen € 12,50.
Ook dit jaar zijn er weer Golden Tickets verkrijgbaar. Deze bevatten, naast de toegang, een kopje koffie, wat lekkers en een pauzedrankje. Daarnaast krijgen Golden Ticket-houders als eerste toegang tot de tribune.
Volwassenen (15 jaar en ouder) betalen € 25,00 en Kinderen t/m 14 jaar betalen € 17,50.