🇦🇷💃 Pssst… Kaartverkoop voor Evita is live! 💃🇦🇷

Het is zover! De kaartverkoop voor onze musical Evita is nu officieel van start is gegaan

Afgelopen dinsdag was al een bijzonder moment. Voor het eerst kregen we onze schitterende Evita musicalposter te zien. Met niemand minder dan onze stralende Cindy, als Eva Peron, op de voorgrond!

EVITA

De wereldberoemde musical vertelt het verhaal van de jonge Eva Duarte. Ze groeit op, op het arme Argentijnse platteland en wordt verstoten door de nieuwe familie van haar vader. Getergd en dromend van een carrière als actrice, reist ze met de tangozanger Augustin Magaldi naar Buenos Aires. Daar weet ze op handige wijze haar ambities waar te maken en ontmoet ze zo dé opkomende man van Argentinië: kolonel Juan Perón.  Aan zijn zijde strijdt ze voor een betere toekomst voor de armen van het land en twee jaar later wordt ze First Lady. Evita is geliefd bij de arbeiders en de armere bevolking, maar gehaat door de elite en het leger. De actrice groeit uit tot de machtigste vrouw van Argentinië, stijlicoon en boegbeeld en gaat in deze rol wederom tot het uiterste. Tot ze ziek wordt en op 33-jarige leeftijd sterft. Evita; een naam die nog altijd stof doet opwaaien.

Locatie Theater

Na het succes van ‘Whistle down the Wind’ zijn we trots om opnieuw een locatietheatervoorstelling te presenteren. Ons ‘pop-up theater’ in hartje Opmeer biedt een gastvrij en sfeervol decor voor deze prachtige musical.

Data

DatumTijd
Vrijdag 12 april (première)20:00 uur
Zaterdag 13 april20:00 uur
Zondag 14 april14:00 uur
Vrijdag 19 april20:00 uur
Zaterdag 20 april20:00 uur
Zondag 21 april14:00 uur

Kaartverkoop

Met de uitvoering van “Evita” gaat Z&V opnieuw een unieke uitdaging aan. De vereniging hoopt dat het publiek zich zal laten meeslepen door de emotionele kracht van de muziek en het verhaal dat versterkt wordt door de bijzondere locatie. Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar via musicalopmeer.nl/reserveren.