Kaartverkoop Oorlogswinter gestart!

Het mag dan nog wel een paar maanden duren voordat musicalvereniging Z&V met de bijzonder productie Oorlogswinter op de bühne staat, maar de productie is al op volle gang!

Locatie bezichtigingen, vergunning aanvragen en promotie voorbereidingen zijn allemaal al in volle gang! Maar ook zijn de repetities begonnen. Vol enthousiasme is de vereniging aan de slag gegaan met de prachtige muziek, geschreven door o.a. onze eigen zangdocent Marieke van Diepen, en het spannende en uitdagende script dat deze musical te bieden heeft. Dit allemaal onder de regie van Peter Groenendijk, onze creatieve duizendpoot.  Het is voor ons dan ook een eer om deze bijzondere musical, in een uniek locatie theater, als eerste amateur groep op te mogen voeren.

Kaartverkoop

Als kers op de taart gaan wij de laatste maand van dit jaar in met de start van de kaartverkoop! Vanaf 1 december kunt u kaarten reserveren op onze website!
Ook kunt u binnenkort kaarten kopen op onze fysieke verkoop punten! Deze worden later bekend gemaakt.

De voorstelling Oorlogswinter is maar liefst 6 keer te bewonderen!!

Vrijdag 4 mei 2018 – 20.30 uur (Première)
Zaterdag 5 mei 2018 – 20.15 uur
Zondag 6 mei 2018 – 14.00 uur (Matineevoorstelling)
Donderdag 10 mei 2018 – 20.15 uur
Vrijdag 11 mei 2018 – 20.15 uur
Zaterdag 12 mei 2018 – 20.15 uur

Ontvangst locatie:
Zorgcafé ’t Koetje
Zandwerven 29
1715 KM Spanbroek

Oorlogswinter

De musical Oorlogswinter vertelt het verhaal van de vijftienjarige burgemeesterszoon Michiel. In het dorp waar hij woont maakt hij de koude en vreselijke oorlogswinter van 1944-1945 mee. De stroom van, naar onderdak en voedsel zoekende, trekkers wordt met de dag groter. In eerste instantie ondergaat Michiel de oorlog als toeschouwer, maar meer en meer raakt hij betrokken bij ondergrondse verzetshandelingen. Als aan het eind van de oorlog de tijden grimmiger worden en niemand meer te vertrouwen is raakt hij verstrikt in de eenzaamheid die zijn handelen veroorzaakt. Hoe langer de winter lijkt te duren, hoe meer zijn onafhankelijkheid groeit.

Musicalvereniging Z&V uit Opmeer presenteert deze indrukwekkende musical op een zeer bijzondere locatie. Midden in een omgeving boordevol oorlogsverhalen tovert de vereniging een stal om tot gastvrij theater en decor voor Oorlogswinter, de musical. Een bijzondere en indrukwekkende belevenis voor jong en oud!