Kaartverkoop Sunset Boulevard gestart

Musicalvereniging Z&V maakt het zich niet gemakkelijk dit jaar. Naast het intieme ‘Z&V Musicals in Concert’ op 8 februari wordt op 11, 12 en 13 juni een unieke voorstelling op de planken gebracht. In juni spettert de cast van Z&V van de bühne in een groot symfonisch musicalspektakel rondom Sunset Boulevard, een prachtige voorstelling van Andrew Lloyd Webber. Enkele jaren geleden was deze productie in Nederland te zien met in de hoofdrollen Simone Kleinsma en Anthony Kamerling. Z&V krijgt versterking van het 76-koppige Regionaal Jeugd Orkest Artiance, onder leiding van dirigent Otto de Jong. De samenwerking met dit enorme orkest is al een hele nieuwe stap voor cast en crew van Z&V, maar het verhaal wordt ook op een bijzondere, nieuwe manier ten tonele gebracht. In deze versie van Sunset Boulevard worden de vier hoofdrollen namelijk ingevuld door maar liefst negen acteurs en actrices uit de eigen gelederen. Spelers dubbelen tijdens de show rollen en nemen het publiek op meeslepende wijze mee naar het Hollywood van de jaren 50. Een verrassende kennismaking met het veelzijdige talent dat de vereniging rijk is. Het Sunset Boulevard Symfonie Spektakel vindt plaats in Sporthal OranjeHal in Spanbroek.

regionaal jeugdorkestIn het verhaal werkt Norma Desmond (Jeanet Groot/Paula Wessels), ooit een van Hollywoods grootste sterren in de ‘stomme film’, wanhopig aan haar comeback. Sinds er films met geluid worden gemaakt, krijgt ze geen rollen meer en dat kan ze niet accepteren. Ze leeft geïsoleerd met haar butler Max (Wout van der Gracht/Johan Hofman) en de ontwikkelingen gaan aan haar voorbij. De jonge, berooide scriptschrijver Joe Gillis (Michael Lakeman/Richard Vlaar) moet haar helpen terug te keren in de spotlights, maar Norma wordt verliefd op hem. Joe ziet voordelen en grijpt zijn kans. De situatie wordt echter heel complex als hij vervolgens zelf verliefd wordt op de jonge, ambitieuze Betty (Kirby Wessels/Kitty Dam/Mariska Groot).

De kaartverkoop van Sunset Boulevard Symfonie Spektakel is begonnen. Via het reserveerformulier kunt u kaarten bestellen. Reguliere kaarten (16 jaar en ouder) kosten € 16,50, kinderen t/m 15 jaar betalen € 10,00. Ook dit jaar zijn weer Golden Tickets verkrijgbaar. Deze bevatten, naast de toegang, een kopje koffie, wat lekkers en een pauzedrankje. Daarnaast krijgen Golden Ticket-houders als eerste toegang tot de tribune. Volwassenen (16 jaar en ouder) betalen € 25,00 en  Kinderen t/m 15 jaar betalen € 17,50.