Kaartverkoop Urinetown gestart!

Het duurt nog enkele maanden voordat de voorstellingen werkelijk van start gaan, maar de kaartverkoop voor de nieuwe productie van Zang & Vriendschap is reeds gestart. Aarzel niet te lang en koop snel kaarten voor deze iets wat absurde voorstellingen! De voorstellingen vinden plaats op 17, 18, 19 en 20 maart en beginnen om 20.00 uur. Het matinee op 20 maart vangt aan om 14.00 uur.

"Urinetown" - "Zeikstad - De Musical"

Het is zo ver! De kaartverkoop voor Urinetown is gestart!

Musicalvereniging Zang & Vriendschap speel dit jaar maar liefst drie avondvoorstellingen (20:00 uur) EN één matineevoorstelling (14:00 uur).

Zang & Vriendschap speelt dit jaar “Urinetown de musical” op een locatie die iedereen kent: “Partycentrum Op Stap”, Herenweg 60 in Hoogwoud. U kunt ons zien op 17, 18, 19 & 20 maart 2016. Op 20 maart is er een speciale “matineevoorstelling” (14:00 uur). We hopen u uiteraard te zien op een van de data, het beloofd een bijzonder leuk stuk te worden boordevol humor en alledaagse onderwerpen!

Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is.
Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, onder leiding van de eigenaar Reinhard W. Kleinhart (Johan Hofman), floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen.
Bobbie Goud (Loet Appelman) werkt als assistent beheerder in Voorziening Nummer Negen. Hij heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot (Kitty Dam), de dochter van de toilettenbeheerder. Zie hier voor de volledige cast.

Urinetown zit boordevol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals als Les Misérables en West Side Story.
Urinetown is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is weliswaar plassen, maar het handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken.

Urinetown speelde ruim drie jaar succesvol op Broadway en groeide uit tot een ware cult-hit.
Daarnaast was Urinetown, oftewel “Zeikstad de musical”, in Nederland te zien in theater M-Lab in Amsterdam.
Dit werd zo’n succes dat Urinetown doorging als een als reizende productie in 60 theaters in Nederland.

 

 

 
De kaartverkoop van Urinetown is begonnen. Via het reserveerformulier kunt u kaarten bestellen. U kunt ook telefonisch reserveren via 0226-353982.
Reguliere kaarten (16 jaar en ouder) kosten € 16,50, kinderen t/m 15 jaar betalen € 10,00.
Ook dit jaar zijn er weer Golden Tickets verkrijgbaar. Deze bevatten, naast de toegang, een kopje koffie, wat lekkers en een pauzedrankje. Daarnaast krijgen Golden Ticket-houders als eerste toegang tot de tribune.
Volwassenen (16 jaar en ouder) betalen € 25,00 en Kinderen t/m 15 jaar betalen € 17,50.