๐ŸŽถ Z&V gaat los op de dansvloer!

Ik ben Benthe de Wijs. En ik heb de eer om de choreografie te verzorgen voor de voorstelling Evita.

In juli 2023 ben ik afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor musical- en muziektheater. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik stage mogen lopen bij Van Hoorne Entertainment. Hier heb ik meegespeeld in de musical Award winnende familie musical Assepoester. En in de Titus&Fien Zomershow.

Na mijn afstuderen heb ik al veel leuke dingen mogen doen. Zo heb ik onder andere met mijn eigen voorstelling WijnPijn in het theater mogen staan. Momenteel speel ik ook drie keer in de week kindervoorstellingen bij Kindertheater de Toverknol.
Verder geef ik veel lessen in de drie disciplines: zang, dans en spel.

Het is dus een heerlijke afwisseling tussen zelf spelen en het makerschap.

Fun fact over mij: ik ben een ster in typetjes en accentjes, mijn favoriet is Britt Dekker.

Tickets voor Evita zijn te reserveren via musicalopmeer.nl/reserveren