Musicalvereniging Z&V zoekt familieleden voor The Addams Family

In april speelde Z&V de hitmusical Evita in een voormalige autogarage in Opmeer
Foto: Margot de Heide / Studio Flabbergasted

De rook van het unieke locatieproject Evita is nog maar net opgetrokken en Musicalvereniging Z&V pakt door met nieuwe plannen.

In 2025 presenteert de vereniging de musical The Addams Family. Een musical over de merkwaardige familie Addams vol humor en rariteiten met een gitzwart randje. Iedereen, jong en oud, kent The Addams Family. Van de oorspronkelijke televisieserie in zwart-wit tot de recente Netflix-serie Wednesday. En dochter Wednesday Addams speelt ook een belangrijke rol in de musical.

Vóór de repetities voor deze hilarische musical van start gaan zoekt Z&V nieuwe leden. Bij onze vereniging is iedereen welkom. Jong of oud talent (vanaf 16 jaar), theater- en/of zangervaring of wat minder, voel je welkom bij onze warme vereniging. Wil jij je musicalskills (verder) ontwikkelen in een omgeving met gelijkgestemden en waar samenwerking, plezier en creativiteit voorop staan? Kom met onze vereniging kennis maken op dinsdag 28 mei om 20:00 uur in ’t Kerkhuys in Spanbroek

Tijdens deze avond maak je kennis met onze vereniging en ons professionele creatieve team. Natuurlijk gaan we ook op laagdrempelige manier aan de slag met de drie musicaldisciplines: zang, acteren en dans/beweging. Aanmelden voor onze open avond kan via: bestuur@musicalopmeer.nl of stuur ons een berichtje op Facebook / Instagram.