Nieuwe productie!

De zomerstop is afgelopen en de eerste repetitie is een feit. En dus is het tijd om vooruit te kijken! Wat gaat ons het komende musical seizoen brengen?

Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van de volgende productie.

Er zijn enthousiaste auditie avonden voor het nieuwe stuk geweest en ook de eerste ensemble nummers zijn al ingestudeerd.

Maar wat is de komende productie dan?

Musicalvereniging Z&V Opmeer presenteerd met trots op 23-24-25 Maart 2017  “Little Shop of Horrors”.

Little Shop of Horrors

Een komische horror musical voor het hele gezin dat draait om een plant. En plant? Ja zeker! Seymour onze sullige winkelbediende werkt in het bloemenwinkeltje van de dames Mushnik wiens zaak nou niet bepaalt goed lopend is! De dames Mushnik hebben Seymour jaren geleden uit het kindertehuis gehaald en hem gevoed, water gegeven en een plek onder de toonbank om te slapen, iets wat bij Seymour tot een misplaatst gevoel van loyaliteit heeft geleid. Audrey is de tweede winkelbediende, een knappe, modieuze en een tikkeltje naïeve jongedame. Wanneer de dames Mushnik aankondigen de zaak te moeten sluiten wegens gebrek aan inkomsten, oppert Seymour het idee om een nieuw plantje in de etalage te zetten, de Audrey II. Seymour heeft de Audrey II als stekje gekocht en liefdevol opgekweekt. Het onbekende exotische plantje trekt veel bekijks en de verkoop trekt aan. Seymour houdt echter geheim wat hij het plantje aan voeding geeft. Dit geheim heeft verschillende lugubere ontwikkelingen tot gevolg, niet in de laatste plaats voor de inmiddels tot bloei gekomen liefde tussen Audrey en Seymour.

Wilt u weten hoe dit afloopt?  Dan zien we u graag op 23, 24 of 25 maart 2017 bij de musical The Little Shop of Horrors!

Reserveren kan binnenkort via de website!