Reacties van het publiek

Een mooie recensie is fijn, maar de reacties van het publiek zijn nog veel belangrijker! Die willen we jullie niet onthouden. Een greep uit de vele mailtjes en berichtjes:

goeie voorstelling. mooie locatie.heel gezellig’ succes met de resterende voorstellingen.
m.vr.gr. loek wester

Van ‘t begin tot het einde ontroerd en geboeid. De film vergeten! Leve de musicalvereniging dank dank dank! 🙂
Aafke Vink

Beste mensen, wat een avond hebben jullie ons bezorgd. Ben enorm onder de indruk en heb er eigenlijk maar een woord voor GRANDIOOS. Bedankt !
Ans Spruit

Wat een fantastische avond hebben wij gehad, jullie waren allemaal GEWELDIG! Het was genieten van de eerste tot en met de laatste minuut, BEDANKT daarvoor!!!
Inge van der Leek

Vanavond geweest! Geweldig!!! Pijn in mijn handen van het klappen!
Marcella de Bruin

Vanavond naar de première geweest. Prachtige uitvoering. Complimenten voor zowel de zangers maar zeker ook voor de regisseuse. Een extra compliment voor mijn nichtje Annelies!
Jos en Nel

Ik was gisteravond aanwezig bij de Musical, Jesus christ super star. Wat heb ik genoten, kippenvel, geweldig, wat mooi. Ik zat op eerste rij en kon daardoor alles goed zien. De mimiek op de gezichten van jullie, zo goed gespeeld. En Maarten die jezus speelde en uitgelezen rol voor deze persoon. Zo’n dramatisch gezicht als hij had. En doordat ik vooraan zat kon ik zien dat bij Judas de tranen over zijn wangen rolde toen hij bekende dat hij spijt had. Geweldig als je zo in je rol zit. De video opnames gaf er weer een eigentijds tintje aan , heel goed gevonden. Wat wel jammer was, en dat hoorde ik meer om me heen, dat de tekst soms slecht te verstaan was. De muziek was te hard in verhouding tot de stemmen. Van judas en jezus kon je niet verstaan wat ze zongen en dat was erg jammer. Wel als de muziek zachter was. Maar het was een try out en dan zijn er nog veranderingen mogelijk. Veel plezier nog met de volgende voorstellingen.
Groeten Alie

Gisteravond heb ik de musical gezien en wat heb ik genoten echt wat jij (regisseur) met behulp van de zangers/zangeressen heb neer gezet is in een woord GRANDIOOS. Een heel groot compliment hoor. Bedankt daarvoor.
Groetjes Ineke Bakker

We hadden de voorstukjes gezien van de eo, en daardoor al meteen kaarten besteld. Nou ik vond het fantastisch. Er werd prima gezongen  en gespeeld, ook de muzikale begeleiding was top. Een een dikke pluim voor de regiseur.  Ook de kinderen hebben al talent. Succes nog de laatste voorstellingen
Alfred en Ank Oudkarspel