STOERE KIDS GEZOCHT

In september brengt Musicalvereniging Z&V Opmeer de eerste officiële Nederlandstalige versie van de musical ‘Whistle down the wind’. Nog nooit eerder is deze musical in Nederland uitgevoerd en deze primeur musical gaat opeen unieke locatie in West-Friesland in première.

Al eerder bracht de vereniging op succesvolle wijze musical producties op diverse locaties. In 2018 werd de musical ‘Oorlogswinter’ uitgevoerd in een unieke rondeelstal in de gemeente Opmeer. Eerder stonden ‘Jesus Christ Superstar’ in een witlof schuur en ‘Beauty and the beast’ in de Oranjehal in Spanbroek.

Naast de cast van volwassen leden is er een groot aandeel voor kinderen weggelegd in de musical. Daarom is de vereniging op zoek naar stoere kids (8 t/m 12 jaar) die dit pittige, maar onvergetelijke musicalavontuur aan willen gaan. Hiervoor wordt een auditiemoment georganiseerd op zondag 13 maart aanstaande.  Aanmelden voor deze audities kan uiterlijk dinsdag 1 maart door een email te sturen naar: audities@musicalopmeer.nl. Vergeet hierin niet je naam, leeftijd, motivatie en eventuele ervaring te vermelden.