Zangers gezocht voor Symfonisch Musicalspektakel

Musicalvereniging Z&V heeft de afgelopen jaren flink van zich laten horen. Met grote successen als The Wiz, Jesus Christ Superstar (4x genomineerd voor een landelijke Amateur Musical Award) en Beauty & the Beast ontsteeg de vereniging het predicaat ‘dorpsclubje’ ruimschoots. De lat ligt hoog en de ideeën zijn nog lang niet uitgeput. En dus verrast Z&V het publiek in juni 2015 opnieuw. Geen traditionele musical dit keer, maar een Symfonisch Musicalspektakel met medewerking van een symfonieorkest van maar liefst 70 personen. De Oranje Hal zal weer worden omgetoverd tot een waar theater, waarin de spetterende hoogtepunten uit bekende internationale musicals over het voetlicht komen. De kaartverkoop start medio januari 2015 en de artistieke leiding is dit jaar weer in handen van Suzan Vermeulen. De cast van Z&V zal voor dit spektakel aangevuld moeten worden. Daartoe worden er nieuwe acteurs/actrices en zangers/zangeressen gezocht. De minimumleeftijd is 16 jaar.

Iedereen die goed kan zingen, acteren en een beetje dansen wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan de open repetitie op dinsdagavond 9 september. Tijdens deze open les kunnen geïnteresseerden proeven van de sfeer en ervaren hoe het artistieke team te werk gaat. Een zangtest behoort echter wel tot de toelatingseisen. Z&V biedt een uitdagend repetitieproces, spectaculaire projecten, geweldige ervaringen en vooral veel gezelligheid!

Inschrijven
Voor de open repetitie is aanmelden verplicht en kan via het contactformulier van deze website worden geregeld. De repetitie vindt plaats aan De Veken 17 in Opmeer en duurt van 20.00 tot 22.15 uur.